Lirik Lagu Infone Maseh (Ninu Ninu Ninu) - Kalia Siska

Insertlive | Insertlive
Senin, 19 Sep 2022 19:40 WIB
Kalia Siska
Jakarta, Insertlive -

Kalia Siska menyanyikan lagu Infone Maseh (Ninu Ninu Ninu) dalam versi baru.

Lagu tersebut sontak viral di media sosial, terutama TikTok. Banyak warganet yang menggunakan lagu tersebut sebagai sound untuk kontennya.

Terdapat penggalan lirik yang paling sering digunakan, yakni 'Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu'.


Berikut lirik lagunya.

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spek e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging bedo nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepm
Aku ninu ninu ninu

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spek e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

(KHS/fik)
Tonton juga video berikut:
KOMENTAR
ARTIKEL TERKAIT
Loading
Loading
BACA JUGA
UPCOMING EVENTS Lebih lanjut
detikNetwork
VIDEO
TERKAIT
Loading
POPULER