Lirik Lagu Koyo Jogja Istimewa - Ndarboy Genk

ARM | Insertlive
Kamis, 23 Jun 2022 19:51 WIB
Ndarboy Genk
Jakarta, Insertlive -

Koyo Jogja Istimewa merupakan rilisan terbaru dari Ndarboy Genk.

Lagu ini menceritakan tentang seseorang yang tengah dimabuk cinta.

Berikut ini lirik lagu Koyo Jogja Istimewa dari Ndarboy Genk:



Mangan tempe rasane

Koyo mangan lawuh sate

Senajan sak anane

Sing penting karo kowe

Ngombe kembang tahu rasane

Koyo ngombe susu

Rausah mecucu

Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu

Bungah tenan rasane

Wong kang lagi gandrung

Tak perjuangke

Tekan janur melengkung

Kowe siji sijine

Aku bangga karo kowe

Gelem nompo opo anane

Tresnoku ra bakal mletre

Kowe ojo sumelang

Tresnoku ra bakal ilang

Ibarat koyo kuthoku jogja

Kowe cen istimewa

(arm/and)
Tonton juga video berikut:
KOMENTAR
ARTIKEL TERKAIT
Loading
Loading
BACA JUGA
UPCOMING EVENTS Lebih lanjut
detikNetwork
VIDEO
TERKAIT
Loading
POPULER