Lirik Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Feat Damara De

arm | Insertlive
Selasa, 28 Sep 2021 22:00 WIB
Lirik Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Feat Damara De
Jakarta, Insertlive -

Aku Ikhlas merupakan lagu yang dinyanyikan oleh grup Aftershine yang berduet dengan Damara De.

Lirik lagu ini menceritakan pengorbanan seseorang demi bisa membahagiakan orang yang dicintainya bersama orang lain.


Berikut ini lirik lagunya.


Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu
Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Kowe sing gemati
Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu
Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu
Pancen iki dalane
Aku ra iso nompo
Aku wes iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu kepiye?
Pengenku nyanding kowe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane
Mungkin wes takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro kowe
Pancen dudu jodone

[Gambas:Youtube]



(arm/arm)
Tonton juga video berikut:
FOTO TERKAIT
KOMENTAR
ARTIKEL TERKAIT
UPCOMING EVENT Lebih lanjut
detikNetwork
BACA JUGA
VIDEO
TERKAIT
POPULER