Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara

arm - INSERTLIVE
Selasa, 20 Jul 2021 12:40 WIB
Happy Asmara
Jakarta, Insertlive -

Video saat Happy Asmara menyanyikan lagu Lemah Teles masih bertengger di jajaran trending YouTube.

Sejak dirilis Minggu (18/7), video itu telah ditonton sebanyak 400 ribu kali,

Berikut ini lirik lagu Lemah Teles dari Happy Asmara.


Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

[Gambas:Youtube]



(arm/arm)
Tonton juga video berikut:
FOTO TERKAIT
KOMENTAR
ARTIKEL TERKAIT
detikNetwork
BACA JUGA
VIDEO
TERKAIT
POPULER