Lirik Lagu Citro 2 - Didi Kempot

arm - INSERTLIVE
Selasa, 23 Feb 2021 21:10 WIB
Didi Kempot
Jakarta, Insertlive -

Lagu Citro 2 yang dipopulerkan Didi Kempot belakangan menjadi viral kembali di media sosial.

Banyak penyanyi YouTube yang meng-cover lagu ini bahkan hingga menjadi trending.

Berikut ini lirik lagu Citro 2 yang dipopulerkan oleh Didi Kempot.


Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego - tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas - panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro - loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas - panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro - loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

[Gambas:Youtube]



(arm/fik)
Tonton juga video berikut:
FOTO TERKAIT
KOMENTAR
ARTIKEL TERKAIT
detikNetwork
BACA JUGA
VIDEO
TERKAIT
POPULER